Pensiune de 3 stele in Piatra Neamt

Pensiunea Belmonte este una dintre cele mai noi si moderne pensiuni din Piatra Neamt. Am construit camere mari si luminoase si am ales cu grija cele mai bune materiale si dotari din dorinta de a asigura confort maxim tuturor oaspetilor cazati la pensiunea noastra.

Pensiunea Belmonte se afla la 10 minute de mers cu masina de centrul municipiului Piatra Neamt pe DN 15 iesirea spre orasul Bicaz.

Pensiunea Belmonte dispune de o capacitate de 34 locuri de cazare grupate in 17 camere single, duble twin sau matrimoniale spatioase, dotate cu mobilier nou si elegant, astfel incat suntem siguri ca oferim conditii de cazare la cel mai inalt nivel calitativ in Piatra Neamt.

Facilitati camere: incalzire centrala, baie in camere, cabine dus, geamuri termopan, balcoane, TV LCD, CATV (televiziune prin cablu), internet wireless, etc.

Facilitati cazare: TV in living, coffee-bar, internet wireless, semnal GSM, parcare 20 locuri, terasa, foisor, gratar/barbeque, sala de mese, acces la bucataria de vara pentru turistii care doresc sa se cazeze o perioada mai lunga la pensiunea Belmonte sau sunt pasionati de gatit.

Pensiunea Belmonte este construita pe 4 nivele, la parter aflandu-se receptia, living-ul, coffee-barul si sala de mese iar pe celelalte nivele fiind dispuse cele 17 camere moderne si spatioase. La subsol se afla in amenajare o sala de conferinte care va fi dotata cu toate utilitatile necesare organizarii diverselor evenimente (cursuri, team-building-uri, conferinte).

De ce sa alegeti Pensiunea Belmonte cand va cazati in Piatra Neamt ?
Pentru camerele noastre moderne si spatioase, pentru localizarea intr-o zona rezidentiala aflata la 10 minute de centrul municipiului Piatra Neamt, pentru ca respectam intimitatea si intelegem dorinta clientilor nostri de a se odihni si nu organizam nunti si alte petreceri care pot perturba linistea clientilor cazati la pensiunea Belmonte Piatra Neamt.